Strikkefestival på Jegindø
01-09-2022 09:00

Strikkefestival på Jegindø
Vi har igen fornøjelsen at invitere til Danmarks - MÅSKE - hyggeligste Strikkefestival på Jegindø den 8. og 9. oktober 2022, hvor den kendte strikkedesigner Bente Geil kommer og holder et par spændende workshops.

I år er vi så heldig, at vi kan tilbyde hele 2 meget spændende workshops med den kendte strikkedesigner Bente Geil, der er indehaver af forretningen Geilsk som er beliggende i Salten ved Silkeborg. Geilsk er især kendt for de fantasifulde navne til hendes modeller og titlerne på hendes workshops i den humoristiske ende “Fald teknikker” og “Raglan Bedrifter”

Vi havde en rigtig velbesøgt Festival i 2021 og vi igen klar med et klar med et superspændende program for de 2 dage i oktober. Vi har også denne gang, samlet hele festivalen på den tidligere efterskole, der ligger på Kongevejen 86, 7790 Thyholm.
På festivalen er der mulighed for at fordybe sig i flere, spændende og udfordrende strikke- og hækleteknikker - blandt andet er det muligt at blive klog på Kreativ Stik eller hækle din egen Popcorn blomst.

Se mere varierede workshopprogram, som findes på hjemmesiden https://strikkefestival.net/

Flere af de allerede tilmeldte workshopdeltagere har skrevet til os:
”Vi glæder os helt vildt” 
“Det var super i 2021 - så vi glæder os til oktober”

Igen er det også muligt at besøge de mange stande, hvor vi her 2022 har udvidet antallet af udstillere, så der er rig mulighed for at se alle de skønne produkter vores udstillere byder ind med.

Vi har, også i år glæden af at byde Thisted Boghandel velkommen på festivalen og Lisbeth har lovet at komme med et stort udvalg af håndarbejdsbøger. 

Under hele festivalen vil vores café være åben, så det vil være muligt købe dejlig, hjemmelavet mad og kage.

Vi glæder os rigtig meget til et par dejlige dage i håndarbejdets tegn på den smukke Jegindø og vi ser frem til at mange har lyst til at besøge os.