Indvielse af Hvidbjerg nye torv
22-08-2022 12:00

Indvielse af Hvidbjerg nye torv

Ja, hva’ er de’ no for nøj……….det spørgsmål har vi fået nogle gange i løbet af den sidste uges tid og vi kan nu løfte sløret for noget af det sidste på pladsen inden indvielsen af Bytorvet den 10. september med flg program:

Det bliver en dag for både børn og voksne – med leg, spisning, underholdning og koncerter
Kl. 15.00 Åbnes Pladsen officielt af John Christoffersen. Og vi skåler i bobler🥂
Herefter vil der være underholdning fra Thyholm Skole og Thyholm Revyen. Løbeklubben er arrangør af et byløb, og der vil være koncert med Struer-bandet Höflig.
Der vil kunne købes kaffe og kage, slush-ice, pølser og popcorn til børn og barnlige sjæle og der vil naturligvis være en øl-, vin- og vandbar.
Kl. 17.30 Kan der købes pølser og helstegt gris, kartofler og grønt fra Klosterhedens Vildt, som kan nydes i det opstillede telt.
Kl. 19.00 går Munch og Broderskabet på scenen. Anders Munch ta’r hele sit festlige og underholdende band -BRODERSKABET – med til Thyholm og de leverer denne aften et forrygende Kim Larsen- og Gasolin SHOW!
De sorte huse er tænkt som pop-up bygninger til bondemand Jensen, økolog Hansen og ikke mindst familien Nielsen til brug v markeder året igennem, byfest, events og ikke mindst (børne)fødselsdage og alt mulig andet! Kun fantasien og foretagsomhed sætter grænsen for fest og salg fra husene og ud i byen 😊 så kom-bar-do………
Niveautrappen v legepladsen er tænkt som et filosofi- og forundringsområde m plads til store tanker, mens de små leger på den smukke plads 🌞🌿 så slå en vis ting i sædet, benene op og frem med iPad, avis eller solbriller…..
Endelig er der kommet en god gammel infoskærm m mulighed for at knalde et stykke A-4 papir op og gøre opmærksom på aktiviteter i vort skønne område 🍴🎼🚴 tag indbydelser og lidt klisterpapir med på pladsen og mangfoldiggør forenings- og kulturarrangementer året rundt!
Og så bare lige til sidst: vel mødt d 10 og skal du have noget solgt, andet slået op eller bare chille ud eller hygge…….ja så sæt dagen af til det!!!! Og kontakt lige Handelsstandsforeningen mht det første 😉 se nedenstående:
SØGER⭐️
Lørdag d-10-9 afholdes der Indvielse af Torvet i Hvidbjerg. 👏👏👏🥳
Vi søger derfor folk på Thyholm der gerne vil sælge deres egne råvarer/kunst feks grønsager, honning, keramik osv….🍏🌽🧅🍅🥦
Man vil kunne låne en pavillon, men der er begrænset antal.
Kunne det være noget for dig så kontakt kristina på 26157447