Ny centerleder af Midtpunkt
13-07-2022 14:00
Ny centerleder af Midtpunkt
I bestyrelsen er vi meget glade for at kunne præsentere vores nye centerleder Lene Rønn Sørensen, som starter i jobbet 3. oktober.
Lene er 49 år, bosiddende i Thorsminde, er gift med Allan og har 3 udeboende børn.
 
Hun har en alsidig baggrund, som matcher perfekt til jobbet hos os.
Lene har bl.a. arbejdet som:
-idrætskonsulent mv. Ved DGI Vestjylland
-halinspektør i Holstebro kommune, Idrætscenter Vest
-butikschef Thorsminde Outdoor
og bl.a. afsluttet følgende uddannelser:
-uddannelse for halinspektører, centerledere og bestyrelser
-DGI eventmanager
-gennemført 3 moduler i Diplom ledelse (medborgerskabelse - ledelse og coaching - ledelse af medarbejdere og faglig udvikling).
 
”Midtpunktets serviceleder Allan er min mand, og gennem de sidste 6 år er både jeg og vores børn kommet meget i Midtpunktet. Det er et fantastisk sted, og med min baggrund tror jeg på, at jeg kan tilføre stedet nytænkning, få flere aktive idrætsudøvere og skabe endnu mere liv i Midtpunktet.

Jeg ved at Midtpunktet står foran forandringer med både padeltennis bane og en generel udbygning, så endnu flere borgere og foreninger kan få deres base her. Jeg har tidligere stået i spidsen for en stor ombygningsproces i Idrætscenter Vest, så den opgave går jeg ind til med ro i sindet.

Thyholm har et kæmpe udviklingspotentiale. Der er en rimelig stor skole, børnehave, unge og ældre og et rigt erhvervsliv at arbejde sammen med, hvilket giver spændende arbejdsforhold til at se muligheder frem for begrænsninger, og det er lige mig. Struer Kommune har Thyholm med som fokusområde i ”Bevæg dig for livet” aftalen, hvilket også giver nogle muligheder”. Jeg glæder mig rigtig meget til mit nye job, slutter Lene”
”På bestyrelsens vegne byder jeg Lene hjerteligt velkommen hos os, og håber at alle Thyholmere vil tage godt imod hende.

Jeg er sikker på, at hun vil gøre en forskel og vil gøre sit allerbedste for at fastholde – og udbygge - Midtpunktets position som Thyholms unikke samlingssted. Vi er en enig bestyrelse der tror på, at Lene vil blive en gave for både Thyholm og Midtpunktet, slutter John Christoffersen”

Med venlig hilsen
John Christoffersen / Bestyrelsesformand, Midtpunktet Thyholm