Er du frivillig?
08-04-2022 11:00

Er du frivillig?

Så er det nu, at du skal tilmelde dig årets nytårskur. Den 27. april afholdes årets (udskudte) nytårskur for frivillige og skal du være med, er det nu du skal tilmelde dig. Nytårskuren for frivillige om en festlig aften i Struer Energi Park med taler, prisuddelinger og fyldt med underholdning

Struer Kommune er igen klar til at afholde nytårskur for frivillige for at anerkende og hylde den store frivillige indsats i foreningerne. Nytårskuren har været afholdt siden 2011 – dog med undtagelse af sidste år, hvor Corona-pandemien satte en stopper for stort set alle arrangementer verden over. Derfor er det nu også tid til at tilmelde sig, hvis man vil være en del af festlighederne.

Struer Energi Park danner ramme om nytårskuren, hvor festlokalet indrettes med borde og stole til alle, og som noget nyt, kan de frivillige se frem mod at nyde en lækker tapasplatte i hinandens selskab. 

Du skal tilmelde dig nytårskuren via et online tilmeldingsmodul, som kan tilgås via struer.dk/nytårskur. Tilmeldingen foretages af formanden i foreningen senest den 18. april 2022.


”Vi er rigtig glade for igen at kunne byde velkommen til nytårskuren for frivillige. Det plejer at være en festlig aften, hvor vi får lov til at hylde den store frivillige indsats, der foregår i hele kommunen. Vi håber, at det kan være med til at sætte fokus på det store engagement vi oplever hos foreningerne i kommunen”, siger Thomas Maroti Antunes, centerchef for Kultur, Fritid og Lokalområder.

Ni priser og masser af underholdning
Nytårskuren er en blanding af prisuddelinger, taler og musikalskunderholdning, der igen i år sker det under ledsagelse af Vestjysk Big Band. Derudover byder aftenen på forskellig former for underholdning.

”Vi få blandt andet besøg af ShowUP, som er et fællesskab af engagerede unge, som på forskellig vis bidrager til at gøre kulturlivet mere aktivt. Talentprojektet er skabt i samarbejde mellem Dansk Talentakademi, Holstebro, Struer, Ringkøbing-Skjern og Lemvig kommuner. ShowUP vil give en smagsprøve på et teaterstykke om fællesskabernes betydning, men også svære kår gennem Corona-pandemien”, siger Thomas Maroti Antunes.

Der bliver i alt uddelt ni priser; Årets idrætsnavn, Kulturprisen, Foreningsprisen, Du gør en forskel-prisen, Unglederprisen, Lederprisen, Spejderprisen, Handicapprisen og Frivillighedsprisen.