Midtpunktet hiver musicalklassikerne frem
28-03-2022 18:00

Midtpunktet hiver musicalklassikerne frem

Kulturcenter Midtpunktet slår nu igen dørene op for en stor musikalsk aften. Denne gang besøger vi musicalernes vidunderlige univers med to af Danmarks allerstørste musicalstjerner.

Lørdag den 2. april slår Midtpunktet på Thyholm endnu en gang dørene op for en koncertoplevelse af de helt store, når to af Danmarks allerstørste musicalstjerner indtager scenerummet i Midtpunktet. Nemlig Annette Heick og Jesper Lundgaard.

Med udgangspunkt i de store musicalhits fra ind- og udland tager Annette Heick og Jesper Lundgaard publikum med på en rejse ud i musikken med noget af det bedste fra musicalens verden tilsat deres egne anekdoter og oplevelser.

Hvis der er noget musicals kan, så er det at krybe ind under huden på folk, som f.eks. når Julie Andrews bryder ud i sang i The Sound of Music, så kan vi næsten mærke hvordan det er at stå på en bjergtop og synge af vores lungers fulde kraft”, fortæller Lars Møller Pedersen, leder i Kulturcenter Midtpunktet

Annette og Jesper har medvirket i nogle af Danmarks flotteste musicalproduktioner gennem årene, og deres kærlighed til genren skinner tydeligt igennem i denne koncert.

Annette og Jesper synger sammen og hver for sig de mest kendte sange fra hele musicalpaletten. Med deres charme, smukke stemmer og nærvær er publikum garanteret en aften med store musikalske øjeblikke.

Oplev bl.a.:

Anthem (Chess)

Don’t cry for me Argentina (Evita)

This is the moment (Jekyll & Hyde)

Kærlighed (Cyrano)

The Winner Takes it All (Mamma Mia)

Sixteen going on Seventeen (The Sound of Music)

Bring Ham Hjem (Les Misérables)

Jeg kunne danse nu (My Fair Lady)

Popular (Whicked)

Gabriellas Sång (Som i Himlen)

Edelweiss (The Sound of Music)

På Den Vej Hvor Du Bor (My Fair Lady)

SOS (ABBA - The Musical)

KØB BILLET