Midtpunktet gentager succes med Coverfestival
04-03-2022 14:00

Midtpunktet gentager
succes med Coverfestival

Midtpunktet gentager succesen og arrangerer igen coverfestival lørdag den 12. marts 2022.

Tilbage i marts 2019 slog Midtpunktet for første gang dørene op for deres nye koncept indendørs coverfestival.

En festival med udelukkende tributebands og garanti for tørvejr. 2019 versionen af festivalen blev en bragende succes og var totalt udsolgt, så nu er Midtpunktet Thyholm klar med volume 2.0 lørdag den 12. marts.

Denne gang bliver temaet ”battle of the bands”. Fire fantastiske tributebands spiller musik fra fire af verdens allerstørste bands gennem tiderne. Så til Coverfestival vol. 2 kan du høre musik fra:

- ABBA
- Queen
- Coldplay 
- Bee Gees 

Igen vil Midtpunktet blive pyntet op til festivalstemning og de mange forskellige boder med mad & drikke vil igen blive sat op. Som noget nyt vil festivalen denne gang starte lidt tidligere, hvorfor portene åbnes allerede kl. 15.00 og første band er klar på scenen kl. 16.00.

”Vi er glade for igen at kunne byde indenfor til de helt store koncerter i Midtpunktet. I 2 år har vi skulle navigere i et hav af forskellige regler, men stadig insisteret på at gøre alt det, som vi i Midtpunktet er gode til – nemlig at skabe stærke kulturevents til vores mange besøgende. Derfor glæder det os, at vi nu igen kan holde koncerter uden en masse restriktioner”, fortæller Lars Møller Pedersen, leder af Kulturcenter Midtpunktet 

KØB BILLET HER


ABBACZ
Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen 
maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. 

Foruden Abba-formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i meget høj klasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen. 

Keen on Queen
Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer. 

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. 

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i  bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen…tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights. 

Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som  hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale  navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D. 

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og  legendariske rockbands nogensinde.

A Rush Of Coldplay
Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af  de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. 

A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. 

Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og  tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og  spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse. Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay.

Staying Alive – A Bee Gees tribute
Der er garanti for at blive smittet med lidt “Night Fever” når en perlerække af 4 årtiers Bee Gees hits rulles ud for publikum, og stemningen løftes helt op under taget! Bee Gees legendernes bedste og mest populære sange leveres helt autentisk live af et 6-mandsorkester, som er tro mod brødrenes helt unikke lyd. 

Bandet er en spændende kombi af 4 nationaliteter og med både  garvede kræfter og så det yngre talent – forsanger Jamie Talbot – skabes der en fed dynamik som nok skal bringe stemningen op på kogepunktet! 

Én ting er sikkert: Hvad enten man er til dunkende disco-rytmer som ”Jive Talking” og ”Stayin’ Alive”, eller de store stille som ”I started a joke” og ”Spicks and specks”, går man ikke skuffet hjem - Så find dine strammeste bukser frem, knap skjorten langt ned, og lad os lave en fest.

Spilleplan (med forbehold for ændringer)
Kl. 15.00 – Portene åbnes
Kl. 16.00 – Staying Alive
Kl. 17.30 – ABBACZ
Kl. 19.30 – A Rush Of Coldplay
Kl. 21.00 – Keen on Queen
Kl. 23.00 – Tak for denne gang

For yderligere information kontakt leder af Kulturcenter Midtpunktet, Lars Møller Pedersen, tlf.: 60757429 eller mail: Lmp@struer.dk