Italiensk aften med Eva Ravnbøl
01-01-1970 01:00

Italiensk aften med Eva Ravnbøl
Fredag d. 2. september på Høloftet

“I må få hele universet, blot jeg må få Italien”

Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl.

Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk.

Gud er Italiener er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. Det er blevet til en bog og et foredrag om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Om corona, katastrofer og korruption.

Først og fremmest er GUD ER ITALIENER dog en kærlighedserklæring til et land og et folk – og en opfordring til at lære at leve lidt mere på italiensk.

Fredag d. 2. september tager Eva Ravnbøl os med til Rom, til Italien og under overskriften FORTÆLLINGER FRA MIT ANDET FÆDRELAND vil hun med garanti berige os med sin store viden om støvlelandet og krydre det med spændende og underholdende fortællinger.

Aftenen på Høloftet indledes med et glas Prosecco og en italienskinspireret menu, og baren er fyldt med lutter italienske vine denne aften..

KØB BILLET HER