Det er sikkert og vist. Niels Hausgaard er på vej til Thyholm
10-02-2022 08:00
Salget til Niels Hausgaard, som besøger Høloftet d. 17. februar, tog ikke mange minutter

 

Det er sikkert og vist. Niels Hausgaard er på vej til Thyholm

På tirsdag starter han en ny turné, der skal bringe ham rundt i landet, og på torsdag d. 17. februar står han simpelthen på den lille scene på Spillestedet Høloftet. ’Det virker på én og samme tid logisk og dybt underligt. Logisk, fordi det har været en drøm at have ham på besøg de andre gange, hvor han ikke har puttet med, hvor vild han var for steder som vores. Men altså også uvirkeligt, fordi han simpelthen er i en liga for sig, og vel i bund og grund er for stort et navn til at kunne få passet ind på et Høloft. Ingen sælger billetter som Niels. Heller ikke til denne tour’, siger Høloftets ejere Hanne og Bent Hargaard.

De to kan glæde sig over, at Niels Hausgaard har fundet vej til deres spillested nogle gange efterhånden. ’Det er en stor gestus fra hans side, for om få uger bringer hans tour ham kun rundt til landets største scener. Men har nok en tradition for at ha’ valgt nogle særlige små steder ud, hvor årets tour indledes. Og det er altså så bl.a. hos os på Høloftet på Thyholm’ siger Hanne og Bent.

Der er 140 stole på Høloftet og de pladser blev solgt en novemberdag i løbet af kun få minutter. ’Jeg tror vores fibernet var rødglødende i de minutter, hvor Hausgaards billetter blev handlet’ siger Bent. ’Ingen sælger billetter som Niels’

Så torsdag d. 17. går det løs. Niels Hausgaard træder op på Høloftet med sit nye show ’Lad nu det ligge’, som han så turnerer med indtil et godt stykke ind i maj måned.