Nytårskuren for frivillige UDSKUDT TIL APRIL
11-01-2022 21:00

Nytårskuren udskudt

På grund af det fortsat høje smittetryk i Danmark har Struer Kommunens Beredskabsgruppe besluttet, at det ikke er forsvarligt at afholde Nytårskur for frivillige den 19. januar.

Vi udskyder derfor kuren til april og venter også med at uddele de ni priser.

Nytårskuren for frivillige 2022

Struer Kommune afholder igen i 2022 en nytårskur for blandt andet at anerkende og synliggøre det store frivillige foreningsarbejde i kommunen.

Nytårskuren bliver en blanding af prisuddelinger, taler og musikalsk underholdning, under ledsagelse af Vestjysk Big Band, men der bliver også rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med festglade venner og frivillighedskollegaer. Årets konferencierer guider os igennem aftenen.

Struer Energi Park danner igen ramme om begivenheden, hvor festlokalet er indrettet med borde og stole. Som noget nyt server vi en lækker tapasplatte som en del af nytårskuren.

Nytårskuren er for lokale frivillige, hvor formålet er at hylde de lokale frivillige ildsjæle, der med stort engagement og dygtighed har gjort en forskel for borgere i kommunen. Derudover er de også med til at fortæller en positiv historie om vores lokalsamfund.

Tid: Onsdag den 19. januar 2022 kl. 18.30-21.30
Sted: Struer Energi Park | Morten Andersens Passage 7 | 7600 Struer

OBS: Tilmelding til nytårskuren fortages af formanden i foreningen senest den 10. januar 2022.

TILMELDING HER