Ester Brohus og Knud Møller åbner Picnic På Plænen 11. august 2022
09-12-2021 12:00

Ester Brohus og Knud Møller åbner
Picnic På Plænen 11. august 2022

Efter mere end 20 års som venner og musikalske fortrolige, har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen – og de åbner sommersæsonen på Høloftets plæne


MUSIKKEN
Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner.

Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys.

Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… de har sågar været med til at skifte i musikforening i Hedensted – altid med deres egen karriere sideløbende.

”Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus.

Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil, som Høloftets gæster har haft fornøjelsen af flere gange.


MADEN
Det bliver en augustaften på Plænen, som traditionen tro altid indledes med spisning. Vi er stolte over at kunne annoncere, at maden i 2022 bliver leveret af Restaurant Hos Uffe, som alle aftener står klar i sit rullende køkken. Hver aften er der udvalgt en særlig menu.

Denne aftens Menu: Saml selv din sommerburger.

Uffe griller bøffen og brødet, og så bygger du din egen burger ved buffeten, hvor der er et stort udvalg af salat, urter, dressinger, kryddersmør, ost – samt bagekartoffel og coleslaw.

Der kan i billetkøb vælges en vegetarmenu


PRAKTIKKEN
I medbringer hyggetæppe, et evt. campingbord og hvad I ellers har lyst til. Vi har sat stole frem til jer, seater jer efter, hvornår billetten er købt. Vo har pyntet haven op og står klar til at betjene jer med maden og drikkevarerne fra vores bar ’Møddingsplanken’


TRANSPORTEN
Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport af vores gæster fra syd til og fra Høloftets Plæne. Tilvælg Bus til Brohus/Møller – merpris kun kr. 125,- + gebyr

Ruten ser således ud:
Holstebro Banegård 17.00
Struer Banegård 17.20
Bremdal, Bremdal Torv 17.30
Spar, Humlum 17.40