Dialektawten - det ku' da ha' væt møj værre
02-11-2021 10:00

Dialektawten -
det ku' da ha' væt møj værre

A’ mæ æ pusse å kom til æ dialektawten.

Dialektawten - det ku' da ha' væt møj værre

Det bliver både musikalsk, humoristisk når 3 dygtige kunstnere går på scenen og underholder på hver deres dialekt.

Oplev den nye stjerne fra Thy, Martin Kanstrup. Er af flere blevet kaldt den nye Niels Hausgaard. Martin Kanstrup leverer musikalsk komik serveret med jysk lune. Martin Kanstrup fik sit navn slået godt og grundigt i det Midt og Vestjyske, da han deltog i et portrætprogram på TVMidtVest. Glæd jer til humor og musik på Thybomål.

Carsten Knudsen, fra De Nattergale, er lidt af en multikunster, der med en musikalsk ekvilibrisme og en god portion humor tager publikum med på en fantastisk rejse i den vestjyske dialekt. De nattergale blev folkeeje da de på vestjyske dialekt tog danskerne med på en nye rejse i musikalitet og humor. Carsten Knudsen tager denne aften sine bedste dialektnumre med til Thyholm  

Sidste navn på plakaten er Rikke Thomsen. Rikke har netop udgivet sit andet album på sønderjysk, ”Opland”. Med glimt i øjet, ærlighed og nærvær, svøbes albummets sange ind i en autentisk folk-lyd og Rikkes stærke guitarspil. Dermed får publikum en unik mulighed for, at høre sange som “Vausen”, “Ballebrovej 2” og “Hunge Hjerte” skåret helt ind til benet, præcis som de blev skrevet. Rikke Thomsen har for alvor fået vind i sejlene med sin sangskrivning på klingende sønderjysk. I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve og siden er det gået stærkt for sønderjyden. Efter udgivelsen af “Omve’n Hjemve” modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt-tilmed som den yngste modtager nogensinde. I 2021 blev Rikke nomineret til Årets Nye Danske Navn ved GAFFA Prisen og med single-udgivelserne fra “Opland” har hun opnået flot airplay på både DRP4 og DRP5.

OBS. showet simultaltolkes ikke og vil ikke blive tekstet!

Inden showet kan der nyde en lækker tapastallerken. Billetsalget er i gang.

Billetter kan købes her!