Anders Blichfeldt - Soloshow
29-09-2021 07:00

Anders Blichfeldt - Soloshow

En af Danmarks helt store rocksangere besøger Midtpunktet den 9. oktober 2021 med sit humoristiske, nærværende og super musikalske soloshow.

Midtpunktet Thyholm fejrer genåbningen af kulturlivet med at offentliggøre en af dansk rock- og popmusiks helt store sangere. Big Fat Snakes tidligere frontman, Anders Blichfeldt, er klar til at give os et unikt indblik i livet som en Danmarks mest elskede rockmusikere igennem de sidste 30 år.

 

”Vi glæder os utroligt meget til igen at byde gæster indenfor til koncerter i Midtpunktet. Anders Blichfeldt har længe stået på ønskelisten over kunstnere og derfor er det jo ekstra fedt at kunne offentliggøre koncerten her kort tid efter genåbningen.” Kristian Hedegaard, Centerleder Midtpunktet Thyholm.


Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum na?r Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også? pa? denne gang, for Anders elsker at underholde, og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen. Anders tager os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.
Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

I Anders Blichfeldts bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte plader.

Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om Toppen af Poppen, om at være far til 4 og være gift i over 30 a?r, om stalkere, om livet på landevejen, og om at na?r en alder hvor man pludselig er TV vært pa? TV2 Charlie, og stadig har mod pa? nye eventyr.

 Køb Billet