Sommeryoga på Mississippi
21-06-2021 11:00
Kirsten K. Gadegaard har yogastedet; ”Yogavejen.dk ” som ligger i Diernæs lidt udenfor Faaborg; men holder ferie i Odby.

Sommeryoga på Mississippi

Vi samarbejder i juli måned med en tidligere Thyholmer, Kirsten K. Gadegaard, som har undervist i yoga siden 1998.

Der er hold hver tirsdag kl. 17-18:30 og torsdag kl. 7:30-9.
Alle kan deltage!
Yogaformen er iyengar yoga, opkaldt efter B.K.S Iyengar, som gennem sine 96 år influerede og fornyede yogaen såvel i Vesten som i Østen.
 Pointen er, at alle kan lave yoga, når man får de rette betingelser. Og ved at bruge en væg, en klods eller et bælte, kan man pludselig meget mere end man troede. Man udvider sin bevæg-radius. Det er det forunderlige -og nogen gange lidt hårde J.
Kirsten K. Gadegaard har yogastedet; ”Yogavejen.dk ” som ligger i Diernæs lidt udenfor Faaborg; men holder ferie i Odby.

”Yoga er for alle” siger Kirsten K. Gadegaard og fortsætter – ”Og man kan lave yoga fordi det er sjovt. Fordi man gerne vil bruge sin krop opmærksomt. Fordi man har det dejligt bagefter. Måske kommer man med en problematik? - Yoga er en indgang til fysisk, mental, følelsesmæssig og åndelig transformation.

Frugterne er fysisk velbefindende, vitalitet, emotionel sindsro og mental klarhed. ”

I yogaen udforskes kroppen, vort sind og vort allerinderste. Gennem fordybelse i stillingerne udvikles intelligens, evnen til at koncentrere sig og holde fokus.

Også i en verden i konstant forandring.

En intelligent praksis vækker bevidsthed og skelneevne, således at man bliver bedre til at fornemme, hvad der har værdi og hvad man skal lægge bag sig.
Alle uanset alder kan have glæde af yoga.

Det allerførste skridt er at tage beslutningen, møde op og prøve at være med!

Kirsten er uddannet som Certificeret iyengar® yogalærer (jun.1), Kranio Sakral terapeut (2008) og underviser i Kriya yoga meditation(1993).
Hun er ved at indrette et lille sted i Odby, hvor man i nogle weekends kan modtage behandling.


Tilmeldingen foregår på www.mississippi.dk. Og der vil efter yogaen være mulighed for at gå på kunstudstilling.