Dorthe Gerlach til Høloftet
25-05-2021 21:00
Torsdag d. 29. juli får Høloftet besøg af Dorthe Gerlach på plænen

Det er det skønneste menneske og den smukkeste stemme, der har meldt sin ankomst til Picnic På Plænen.

Vi er så begejstrede for, at Dorthe Gerlach gæster vores scene igen. Hun har været her nogle gange og er altid velkommen. I Dorthes stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage os med på en musikalsk rejse af dimensioner.

MUSIKKEN
Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog. I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget afsig selv i mødet med musikken og sit publikum.

I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop…

KØB BILLET HER