Storslået julekoncert kommer til Midtpunktet
20-05-2021 10:00

Storslået julekoncert
kommer til Midtpunktet

Det er lykkedes Midtpunktet Thyholm at få en plads på Julie Berthelsens fantastiske juletourné; Nordstjerne. Den 3. december kan man opleve en af Danmarks og Grønlands allerbedste sangerinder synge julen ind på Thyholm.

”Vi glæder os enormt meget til igen at få gang i julekoncerterne i Midtpunktet. Vi kender jo Julie for hendes mange flotte TV-optrædener ved juletid, ikke mindst julehilsen til Grønland, og derfor ved vi at hun er garant for en storslået juleoplevelse. Vi kan næsten garanter at du går herfra i julestemning” Kristian Hedegaard centerleder Midtpunktet Thyholm.

Julie er klar med Julekoncerten Nordstjernen 2021.
Ovenpå et noget anderledes 2020, hvor Juletourneen blev afbrudt midtvejs, ser Julie og orkestret frem til en forhåbentlig hel tourne i november og december 2021.

Julie kommer med sine fem dygtige musikere, og spreder julestemning i et stort akustisk set up af rytme, kor, blæsere, guitar, klaver og kontrabas og med sange på både dansk, grønlandsk og engelsk. I dette set up kommer i tættere på Julie og musikerne når de spiller julekoncerten for jer. Der snakkes, hygges og jules - og det er Julie’s ønske at alle får en smule julelys i øjnene og gode minder med hjem fra koncerten.

De sidste 3 år med juletournéen Nordstjerne har været både en succes og en stor og varm oplevelse for Julie, og hun glæder sig helt enormt til at komme afsted igen.

Selv siger Julie:
“Det dejlige er at alle julesange – kendte som mindre kendte – betyder noget særligt for hver og én person på en forskellig måde. Der er forskellige favoritter og dertil hørende minder hos alle. Og vi elsker at prøve at give dem en ny oplevelse af en given julesang hvert år. Det er en kæmpe fornøjelse at se og mærke energierne og følelserne som disse julesange skaber og spreder. Og jeg ved ikke noget bedre en juletid og julesange. Derfor glæder jeg mig altid ekstra meget til at komme ud og spille mine julekoncerter. Og især i år”.
Billetsalget starter 21. maj og der kan sammen med billetten bestilles en lækker julefrokostbuffet.