Ydelseskontoret holder lukket grundet nyt ydelsessystem
16-05-2021 10:00

Ydelseskontoret holder lukket grundet nyt ydelsessystem

Struer Kommune indfører et nyt ydelsessystem, hvilket betyder, at Ydelseskontoret har lukket for henvendelser vedr. ydelsessager i perioden 25. – 28. maj og i perioden 7. – 18. juni.

Et nyt landsdækkende ydelsessystem skal indføres i Struer Kommune. Derfor holder Ydelseskontoret lukket for henvendelser vedrørende alle typer af ydelsesager samt sager om løntilskud i perioden 25. – 28. maj og i perioden 7. – 18. juni.

Det skyldes, at det ikke er muligt at betjene eller sagsbehandle i systemet, på grund af overgangen til det nye system.

Derfor er der også lukket for telefoniske henvendelser fra både borgere og virksomheder i den nævnte periode. Det vil heller ikke være muligt at foretage udbetalinger til virksomheder i forbindelse med løntilskud samt skåne- og fleksjob i perioden.
Ydelseskontoret bestræber sig på fortsat at behandle nye ansøgninger om kontanthjælp mv., ansøgninger om enkeltydelser samt sager om sygedagpenge. Der kan dog forekomme en forlænget sagsbehandlingstid.

Når det nye system bliver taget i brug, vil de være muligt at bestille tid til hjælp til de nye digitale ansøgningsmuligheder ved at henvende sig til Borgerservice og Ydelser på telefon: 96 84 84 93