Udkast til bedre udnyttelse af lokaludvalget.
26-04-2021 18:00
Udkast til bedre
udnyttelse af lokaludvalget
 
Som lokalrådsrepræsentant for Thyholm, har jeg tænkt på, hvordan rådet kan udnyttes på mest hensigtsmæssig vis.
 
Jeg har derfor udfærdiget nedenstående udkast, og vil her give en forklaring på, hvad illustrationen viser.
 
På Thyholm har vi en masse skønne foreninger og herunder en masse medlemmer, som arbejder på mange gode tiltag. Det kan dog oftest synes uoverskueligt, som repræsentant for lokalområdet at imødese alle.

Udkastet her, er et forslag til, hvordan vi alle sammen kan blive hørt, men tale som en samlet stemme til kommunen, og på den måde opnå bedst gennemslagskraft. Det skal altså være en mulighed for, at undgå foreningsnedlæggelser og samtidig skabe større arbejds- og slagkraft.
 
Foreningerne vælger 8 repræsentanter som brænder for, at gøre en forskel og arbejde videre med forslag som stilles af borgerne på Thyholm.
 
Disse 8 rapporterer herefter til lokalrepræsentanten som kan gå direkte til kommunen. På den måde, bliver mere samling på tingene og mulighed for at blive hørt bliver større.
 
Har man som borger et forslag eller et ønske til ændringer, kan man gå til enten et medlem eller direkte til lokalrepræsentanten, som herefter vil finde en, som vil arbejde videre med sagen.
 
Jeg håber, at ovenstående giver anledning til spørgsmål eller undren, så vi har mulighed for at tage en samtale på Facebook eller på telefon 2088 5105.
 
Per Yde Kristensen