Allan Olsen tilbage på Høloftets Plæne
22-04-2021 17:00

Allan Olsen tilbage
på Høloftets Plæne

Nu skal det være. Der må holdes en stor befrielsesfest. Sådan har Hanne og Bent Hargaard fra Høloftet på Thyholm tænkt. Og nu gør de noget ved det.  Den allerede solgte aften med Allan Olsen rykkes rykkes fra Høloftet og ud på Plænen. ’Det bli’r sådan en slags tyvstart på årets Picnic På Plænen, og med aftalen med Olsen om at flytte ud på den udendørs scene, gi’r vi flere gæster muligheden for at fejre sommeren, friheden og ikke mindst det faktum, at den gode Allan Olsen d. 25. juni igen kigger forbi’, siger Hanne og Bent.

Det kan godt ske, at verden er af lave. Meget noget af det, som man efterhånden kan regne med er, at Olsen mindst én gang om året gæster Høloftet. Det er blevet en tradition! ’Tak for i år’, sagde han til sit publikum på plænen i august. 25.l juni er han så retur – SOLO med sin guitar.

Høloftet har i år lavet aftale med Tambohus om levering af koncertmenu, så de, der har lyst til det inden koncerten kan få et par hyggelige timer sammen. Høloftet sørger for service og stole til alle, og de udendørs spisende gæster skal så blot medbringe fx et lille campingbord.

’Vi åbner vores udendørs bar ’Møddingsplanken’ og vil bare se frem til en midsommeraften af de helt skønne. Vi er dybt taknemlige for, at Allan Olsen for 4. gang besøger os. Han er en særdeles velkommen gæst på vores lille scene, og vi ved, at det nemt kan gå hen og blive en uforglemmelig aften’, slutter Hanne og Bent.

De ekstra billetter er sat til salg og kan købes på www.høloftet.dk