Sparekassen Vendsyssel sammenlægger afdelinger
06-03-2021 13:00
Sidste åbningsdag onsdag den 31. marts

 

Sparekassen Vendsyssel sammenlægger afdelinger

Sparekassen Vendsyssel sammenlægger afdelingerne i Hvidbjerg og Struer. Medarbejderne fra Hvidbjerg flytter derfor til afdelingen i Struer, og den sidste åbningsdag i lokalerne i Hvidbjerg bliver onsdag den 31. marts.

Efter sammenlægningerne af afdelingerne vil langt det meste fortsat være det samme. Kunderne beholder deres nuværende rådgiver, som også fremover kan træffes på samme telefonnummer og e-mail. Der sker heller ingen ændringer med kundernes konti, hævekort eller øvrige engagementer i sparekassen.

De kendte ansigter fra Hvidbjerg vil være klar til at tage imod kunderne på adressen Tegltorvet 1, 7600 Struer fra torsdag den 1. april

Sparekassen vil også få mulighed for at invitere kunderne til et videomøde, hvor man hjemmefra i dialog med ens rådgiver kan få gennemgået din økonomi. Her hjælper sparekassen selvfølgelig med alt det praktiske.
 

Hvorfor sammenlægges afdelingerne

Langt de fleste kunder foretrækker i dag at klare de daglige finansielle forretninger selv via sparekassens mange selvbetjeningsprodukter. De fysiske besøg i sparekassens afdelinger er derfor primært, når der skal rådgives om mere komplekse emner som for eksempel bolig, pension, finansiering eller formuepleje. Her siger sparekassen at det er vigtigt, at de fremover kan levere en god og kvalificeret rådgivning. Kravene til sparekassens rådgivere skærpes løbende, derfor ønsker man at styrke det faglig miljø ved at samle flere rådgivere i en større afdeling.


Lokal forankring

Sammenlægningen får ingen indflydelse på deres engagement i lokalområdet, siger Sparekassen Vendsyssel. Man vi fortsat støtte de lokale aktiviteter og foreningsliv bredt – præcist som man plejer.