Nu kan du ombytte dit fejlbehæftede pas
15-02-2021 14:00

Nu kan du ombytte dit fejlbehæftede pas

En række danske pas har ved en fejl fået flyttet rundt på højre og venstre fingeraftryk. Er det tilfældet for dig, kan du nu få ombyttet dit pas omkostningsfrit.

Hvis du har fået nyt pas mellem 2014 og 2017, er der en god chance for, at dit pas er fejlbehæftet. I løbet af de kommende måneder vil Struer Kommune sende breve ud til alle der er berørt af fejlen.

Hvis dit pas er fejlbehæftet, får du mulighed for at få ombyttet dit pas omkostningsfrit, til et nyt pas med samme udløbsdato.
Det er ikke et krav, at du får passet ombyttet, da det stadig er gyldigt, men ønsker du at få et nyt pas, skal du afvente brevet fra Struer Kommune og derefter bestille tid hos Borgerservice – og gerne snarest muligt efter du modtager brevet.

Man skal afvente sit eget brev, da der er mange pas, der skal ombyttes og dette sker efter en plan, der løber helt frem til sommeren.

Hvis du har behov for hjælp til at bestille tid til ombytning af det fejlbehæftede pas, kan du kontakte Den Digitale Hotline på 70 20 00 00 som kan hjælpe dig med at bestille en tid til ombytning.

Er du i tvivl om hvilket af husstandens pas, der er omfattet af fejlen, kan dette kontrolleres på hjemmesiden https://nytpas.dk/