VACCINATION MOD COVID-19 AF +65-ÅRIGE BORGERE SOM MODTAGER PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP
06-01-2021 14:00

VACCINATION MOD COVID-19 AF +65-ÅRIGE BORGERE SOM MODTAGER PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP

Indenfor kort tid kan borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp i Struer Kommune, begynde at booke tider til corona-vaccination.

I uge 1 åbner Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere i Region Midtjylland, der er 65 år eller derover, og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp. I Struer Kommune er ca. 250 borgere omfattet af målgruppen.

Sundhedsstyrelsen sender information til netop disse borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager almindeligt brev.

Borgere i Struer Kommune skal selv bestille tid til selve vaccinationen, når regionen åbner op for tidsbestillingen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at regionen modtager vaccinerne. I første omgang vil der være tale om et meget begrænset antal tider.

Borgere i målgruppen, som ikke selv eller ved pårørendes hjælp kan transportere sig til vaccinationscentrene, kan få tilbudt kørsel, og vil få nærmere besked herom fra Struer Kommune. Der er i Region Midtjyllands vaccinationscentre i Holstebro. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilbyde liggende transport til borgere, der har brug for det. Disse borgere vil modtage nærmere besked, når der foreligger klarhed over deres muligheder for vaccination.

Yderligere oplysninger om vaccination mod COVID-19