JULENS GUDSTJENESTER ER AFLYST
23-12-2020 23:00
JULENS GUDSTJENESTER
ER AFLYST
Menighedsrådene på Thyholm beklager at skulle meddele alle at julens gudstjenester er aflyst. Efter aftenens pressemeddelelse og de dertilhørende nye restriktioner er det både biskoppens og provstens klare anbefaling at al gudstjenelig aktivitet aflyses til og med d. 3. januar.
 
Kirkens nedlukning er altså nu af samme karakter som i påsken - og så dog. For kirkens dør vil stadig stå åben i disse dage, så der er mulighed for selv at gå på besøg i kirke og salmer tankerne i fordybelse og bøn.
 
Vi glæder os til at se jer igen i det nye år - og beder jer alle om at holde fast i håbet i denne tumultariske juletid. Lad os glæde os over at Guds fødsel på jord heldigvis aldrig kan aflyses, men fortsat vil bringe smil og lys i vore sind.
 
Tak til alle I frivillige og alle I kor for jeres indslag og gå på mod i dette år. Pas godt på hinanden.
 
I morgen kommer der dog en lille julehilsen til jer alle her på facebook og vores youtube-kanal. Vi nåede heldigvis at optage en julegudstjeneste før de nye restriktioner trådte i kraft - så I har mulighed for at opleve noget så eksklusivt som fællessang uden mundbind til en julegudstjeneste i Jegindø Kirke.
 
Menighedsrådene på Thyholm