JULEGUDSTJENSTERNE FLYTTES TILBAGE TIL KIRKERNE
18-12-2020 21:00

JULEGUDSTJENSTERNE FLYTTES TILBAGE TIL KIRKERNE

Gudstjenesterne kommer tilbage til kirkerne. På grund af den begrænsede plads, så gør vi det sådan at man maksimalt kan tilmelde fire personer og tilmeldingen skal rettes specifikt til den enkelte kirke.

Programmet ser således ud:
10.30: Solvang - LMTH

11.00: Lyngs – TB – antal i menigheden: 20

13.00: Søndbjerg – LMTH – antal i menigheden: 25

13.00: Hvidbjerg – TB– antal i menigheden: 55

15.00: Jegindø – LMTH – antal i menigheden: 33

15.00: Odby – TB – antal i menigheden: 24

For tilmelding til skal man sende en mail til repræsentanter for de enkelte kirker fra søndag kl. 15.00 og pladserne i kirkerne fyldes op efter først-til-mølle-princippet.

I løbet af i dag vil der komme et opslag på Facebook og på hjemmeside om dette. At der først er tilmelding søndag kl. 15.00 skyldes, at man skal have en rimelig chance for at være med i pladskapløbet, selv hvis man først bliver gjort opmærksom på ændringen på søndag til gudstjeneste.

Tilmelding sker udelukkende via mail og skal være specifik til den enkelte kirke, husk max 4 personer pr. tilmelding og skal sendes til:
 

Solvang – ikke offentlig

Lyngs: Henrik Villesen på henrikvillesen@hotmail.com

Hvidbjerg: Marianna Brogaard på fam.brogaard@mvb.net

Søndbjerg: John Søndergaard på johnsondergaard@godmail.dk

Odby: John Søndergaard på johnsondergaard@godmail.dk

Jegindø: Kirsten Aalund på aalundchr@gmail.com

  • Desuden, som et lille plaster på såret til alle de ulykkelige sjæle som der ikke er plads i herberget til, så kan man måske finde lidt trøst i at vi alligevel har tænkt os at lave en online julegudstjeneste som vil blive delt via Facebook, YouTube, og hjemmeside. Der er mange der har ytret at de trænger til at høre forkyndelse i denne tid, så der vil blive en video-optaget gudstjeneste fra Jegindø Kirke som forhåbentlig kan bringe lidt glæde ind i alle stuer.