Et ikon kommer på Høloftet igen
13-12-2020 14:00

 

Et ikon kommer på Høloftet igen

I 2020 gik en af de helt fine drømme i opfyldelse… Én af Danmarks helt store kunstnere – vores alle sammens Sebastian – kom på vores scene.

Det var en særlig dejlig oplevelse, men fornemmelsen lige nu er lige så fantastisk. For den store troubadour vil gerne tilbage… Jubiiiii. Det sker onsdag den 4. august.

Når Sebastian alene på scenen møder Høloftets publikum d. 4. august, får poesien med garanti for alvor vinger. Det ved vi. Han vil ledsage sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forene generationer med sange, der har været soundtrack til alle os danskeres liv.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At få lov at opleve ham i trubadur-rollen, vil give en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian vil tage Høloftets publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, vil i den grad komme til udtryk ved solokoncerten på vores lille intime scene.

Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, vi alle kan synge med på.

Glæd jer til en aften i Trubadurens selskab – helt tæt på.

Aftenen indledes med koncertmenu fra Tambohuse Kro.

KØB BILLET HER