Struer Kommune opfordrer fritidslivet til at sætte aktiviteterne på pause
10-12-2020 13:00

Struer Kommune opfordrer fritidslivet til at sætte aktiviteterne på pause

På grund af den stigende coronasmitte i Struer Kommune, aflyses alle kommunale arrangementer og aktiviteter fra i dag torsdag d. 10. dec. og frem til og med søndag d. 3. januar 2021. Samtidig sender kommunen en opfordring til fritidslivet om at sætte aktiviteterne på pause i samme periode.

Coronasmitten er stigende i Struer Kommune. Derfor tager Struer Kommune nu konsekvenser deraf og aflyser alle kommunale aktiviteter og arrangementer i denne periode, og opfordrer foreningerne og de selvejende kulturinstitutioner og haller om at gøre det samme og gå på tidlig juleferie.

Det betyder, at kommunale fritidsfaciliteter ikke kan benyttes i denne periode samt at arrangementer og aktiviteter på kommunale kulturinstitutioner aflyses eller ændres til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra.

Opfordringen skal ses i lyset af, at Struer Kommune ønsker at minimere den smitterisiko der er ved at samle særligt de yngre borgere til fritidsaktiviteter på tværs af skoler og netværk.

I den forbindelse har Struer Kommune ligeledes sat idræts- og svømmeundervisning samt valgfag på pause i folkeskolerne, ligesom Ungdomsskolens undervisning er sat på pause.