Rugsted & Kreutzfeldt til Thyholm
13-11-2020 14:00

Lørdag, 7. august 2021 gæster Rugsted & Kreutzfeldt Høloftet på Thyholm.

At få lov til at byde denne legendariske duo velkommen til Høloftets plæne, er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Men sikkert er det. Lørdag den 7. august er de det store navn til Picnic på Plænen.


MUSIKKEN

I 2019 kunne Rugsted & Kreutzfeldt er sammen med et toptunet og fantastisk velspillende orkester fejre 40-året for deres første album. Efter denne succesfulde landsdækkende jubilæumsturné og efter en fantastisk modtagelse af bandet overalt, har Rugsted & Kreutzfeldt sagt ja tak til at besøge os, når vi igen kalder til Picnic På Plænen.

Og Høloftets publikum kan glæde sig til et yderst veloplagt og velspillende orkester, der til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre.


MADEN

Det bliver en augustaften med de mange klassikere, og som altid indledes aftenen med spisning. I år er vi stolte over at kunne annoncere, at maden i 2021 bliver leveret af Tambohus Kro. Der udleveres både en picnictallerken samt en dessert.


Årets Picnic påPlænen Menu:

Frikadeller med marineret kartoffelsalat med hjemmesyltede hvide asparges, radiser og sommerløg. 
Kold porre-bacon tærte toppet med krydderurtesalat.

Dessert
Jordbær-rabarber trifli med vaniljecreme, makroner og flødeskum.


TRANSPORTEN

I år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport til og fra Høloftets Plæne. Vælg koncertbilletten inkl. BUS – merpris kun kr. 100,-

Ruten ser således ud:

Afgang fra..
Holstebro Banegård 17.00,
Struer Banegård 17.20,
Spar, Humlum 17.40

Ankomst Høloftet kl. 17.55
Bussen kører retur fra Høloftet kl. ca. 22.30

 

KØB BILLET HER