Covid-19: Midlertidig ændring på Thybanen
07-11-2020 13:00

Covid-19: Midlertidig ændring på Thybanen

For at reducere smitteudviklingen i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø, har regeringen besluttet at iværksætte en række lokale restriktioner og tiltag i de pågældende kommuner.
Det indebærer blandt andet, at der l
ukkes for kollektiv persontrafik med bus og tog ind og ud af de berørte kommuner og på tværs af kommunerne, dog ikke for kørsel med skolebusser og lignende.

På baggrund af regeringens beslutning om at begrænse den kollektive transport i Nordjylland, kommer der også en ny, midlertidig køreplan for Arrivas tog på strækningen Struer-Thisted.

Det betyder, at fra mandag den 9. november t.o.m. den 3. december kører Arriva til Lyngs Station, som er sidste station i Struer Kommune. Når toget stopper ved Lyngs Station, vender det og kører tilbage til Struer. Henover weekenden opdateres køreplanerne på rejseplanen.dk

I Thisted Kommune, som er nabokommune til Struer i nordgående retning, indsætter Arriva togbusser. Det vil sige, at på strækningen Ydby-Thisted kører Arriva-togbusser. Arriva vil intensivere rengøringen i togbusserne.

De personer, som varetager kritiske funktioner i fx sundheds- og plejesektoren, kan fortsat krydse kommunegrænser og møde på arbejde. Vi henviser til at bestille Flextrafik via Nordjyllands Trafikselskab, hvis du varetager en kritisk funktion og er nødsaget til at krydse kommunegrænser.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arrivas Kundeservice på tlf. 70 80 44 44 eller via dette link: https://arriva.dk/kundeservice/kontaktformular