STRUER KOMMUNE OPRETHOLDER DRIFTEN AF DE BORGERRETTEDE FUNKTIONER
22-09-2020 09:00

STRUER KOMMUNE OPRETHOLDER DRIFTEN AF DE BORGERRETTEDE FUNKTIONER  

Det betyder, at kommunens administrative medarbejdere i overvejende grad arbejder hjemmefra indtil den 4. oktober, mens driften i de borgerrettede funktioner fortsætter som vanligt. Det sker efter, at Regeringen har indført nye tiltag mod coronasmitte.

 

Fredag præsenterede Statsministeren en række nye tiltag mod coronasmitten, der skal modvirke en stigning af smittetrykket i Danmark.

 

Blandt tiltagene var en række opfordringer til den kommunale drift, hvor den mest markante var opfordringen til, at de offentligt ansatte, der uden konsekvenser for opgaveløsningen, kunne arbejde hjemmefra, skulle gøre det.

 

Struer Kommune har således sendt de fleste administrative medarbejdere og stabsfunktioner på hjemmearbejde fra mandag den 21. september og indtil videre frem til den 4. oktober.

 

Borgerrettede funktioner opretholdes

Hjemsendelse af medarbejdere får altså ikke betydning for borgerne i Struer Kommune, da alle borgerrettede funktioner, opretholder vanlig drift.

 

Det vil dog i nogle tilfælde være muligt for borgerne at afholde møder virtuelt eller telefonisk.

 

Arrangementer aflyses
Blandt tiltagene blev der yderligere opfordret til, at alle arrangementer med tilknytning til arbejdspladsen bliver aflyst. Det gælder blandt andet kurser, sammenkomster, etc.

Struer Kommune opfordrer til at downloade Sundhedsstyrelsens app, der kan hjælpe til at bryde smittekæder. Download den på https://smittestop.dk.