VI ER HER ENDNU OG VI GENNEMFØRER VORES KONCERTER
30-08-2020 00:00

VI ER HER ENDNU OG VI GENNEMFØRER VORES KONCERTER

Puhu. Det er svært at navigere i restriktioner og retningslinjer for tiden og det gør det ikke nemmere at usikkerheden omkring kulturarrangementer og kulturinstitutioner er så stor, som den er. Men lad os håbe at politikkerne snart kommer med en udmelding. 

Vi booker stadig kunstnere ind i Midtpunktet, for vi mener, at det er vi forpligtet til som kulturinstitution i Struer kommune. Men det er da med lidt rystende hånd hver gang kontrakterne underskrives i øjeblikket. For usikkerheden er stor og spørgsmålene mange.

MEN VI ER HER ENDNU OG HAR GODE KONCERTER PÅ PLAKATEN. OG JA VI KAN GENNEMFØRE DEM INDENFOR GÆLDENDE RETNINGSLINJER.

Man må nemlig gerne lave kulturarrangementer op til 500 siddende gæster, derfor flyttes de fleste af vores arrangementer til hallen, således vi kan overholde retningslinjerne, der blandet andet siger:

- der bør sikres 1 meters afstand mellem publikum målt fra midten af sædet. Ikke glædende for gæster der i forvejen har nær kontakt (familier, kæreste osv.)

- Der må maksimalt tillades adgang for 1 kunde, besøgende eller deltager pr. 2 m2 gulvareal i publikumslokalerne. Dette er eksklusiv personale og optrædende.

Vi kan sagtens overholde gældende retningslinjer og vi vil glæde os til at tage imod jer til koncerter i Midtpunktet. Vi skal nok sørge for at I trygt og sikkert kan gå til koncert hos os. Vi glæder os helt vildt til at tage imod de godt 200 som allerede har køb billet til næste koncert med Stig & vennerne den 17. oktober. (koncerten flyttes fra salen til hallen)

Det er nu vi skal holde gang i kulturlivet. En hel branche bløder og det spreder sig som ringe i vandet. Kunstnerne, bookingbureauer, kulturinstitutioner, madleverandører, øl- og spiritusleverandører og ikke mindst lyd & lys firmaerne har alle haft ekstreme tab her i 2020, men sammen må vende skuden igen.

Så køb billet til et af vores kommende arrangementer i Midtpunktet. Så støtter du ikke bare os, men også de mange andre lokale firmaer vi arbejder sammen med når vi holder koncert i Midtpunktet.

Ja vi er her endnu og husk; Midtpunktet er – Stedet for gode oplevelser – også med afstand.