Borgerservice åbner afdeling på Thyholm
17-08-2020 10:00

BORGERSERVICE ÅBNER AFDELING PÅ THYHOLM

Thyholmerne får fra 1. september mulighed for at få hjælp til digitale selvbetjeninger, da Struer Kommune åbner en borgerserviceafdeling i Midtpunktet i Hvidbjerg.

Afstanden til at få hjælp til digital selvbetjening bliver nu kortere for borgerne på Thyholm, eftersom Struer Kommune åbner en afdeling af Borgerservice i Midtpunktet i Hvidbjerg d. 1. september 2020. Borgerservice på Thyholm vil være åbent mandag i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 12.00.

Borgerservice på Thyholm vil nærmere bestemt tilbyde hjælp til digitale medbetjeninger. Digitale medbetjeninger betyder, at du kan få assistance til at udfylde digitale ansøgninger og skemaer samt andre selvbetjeningsløsninger og dermed sikre, at de bliver udfyldt korrekt.

Øvrige ekspeditioner, vil stadig kun være mulige i Borgerservice i Infocenteret og Velfærdshuset i Struer. Ekspeditioner som relaterer sig til pas og kørekort er kun mulige i Infocenteret.

Særligt vedrørende COVID-19

Den aktuelle situation om COVID-19 påvirker stadig driften af borgerservice i Struer Kommune. Derfor tilbydes der kun fire medbetjeninger pr. åbningsdag af hensyn til borgerne og medarbejderne og for at undgå større forsamlinger. Derfor skal der også bestilles tid i lighed med borgservicefunktionerne i Infocenteret og Velfærdshuset på telefonnummer 96 84 84 93.