En "FANTASI" på Thyholm
28-08-2020 13:00

En "FANTASI" på Thyholm

Høloftet, Jens Glob Samvirket og Musikkens Venner har etableret samarbejde om at bringe forestillingen ’EN FANTASI’ af Landsbyteatret til Thyholm. Det er et helt unikt koncept at opleve både en teaterforestilling og en folkemusikkoncert samme aften, men det er, hvad der venter publikum på Høloftet fredag d. 4. september

Landsbyteatret har sat forestillingen ”En fantasi” af Kaj Nissen op, og den er bearbejdet og iscenesat af Jakob Oschlag.

Stykket er en fantasi over seks eventyrfigurer af H.C. Andersen. De fortæller alle deres historie, og de er ikke altid helt enige med H.C. Andersen i, hvad der skete.
De medvirkende er Tepotten, Havfruen, Heksen fra Fyrtøjet, Snedronningen, Pigen med de røde sko og Vaskekonen fra ”Hun duede ikke”. Musikken har en særlig vigtig rolle i forestillingen. Det er Thymusik arrangeret og fremført af rigsspillemanden Kristian Bugge på violin.

I anden halvleg og efter pausen er der solokoncert med Kristian Bugge, som bl.a. fortæller om og spiller de Thymelodier, der indgår i forestillingen.

Der er mulighed for at tilkøbe en platte med håndmadder og dermed komme en time før forestillingen og nyde sin aftensmad. Der kan købes kaffe og kage i pausen.

 Grundet Covid-19 er der begrænset antal pladser, så vi sikrer sundhedsmyndighedernes anvisninger om afstand.