THE DUBLIN LEGENDS - ”The Dubliners” gæster Midtpunktet Thyholm
10-06-2020 11:00

THE DUBLIN LEGENDS - ”The Dubliners” gæster Midtpunktet Thyholm

Den 6. februar 2021 får Midtpunktet fornemt besøg af 4 legendariske folkemusikere, når The Dubliners indtager scenen og spiller irisk folkemusik når det er allerbedst.

Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere. Whiskey in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan's Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange mange flere.

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da "Banjo" Barney McKenna desværre døde. Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt for.

Sean Cannon har været medlemmer af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nyt medlem. Samtidigt spillede banjovirtuosen Gerry O'Connor med de berømte Four Men and A Dog, og han har i øvrigt spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues). Talrige sessions og albumindspilning med Barney McKenna er det også blevet til, så det var ganske naturligt, at han trådte til efter Barneys død og medvirkede til at gennemføre den igangværende turné med The Dubliners og således, på glimrende vis løfte Gerry på smukkeste vis arven efter Barney.

I 2012 fejrede The Dubliners 50 års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards. Denne blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall. Desværre døde "Banjo" Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners. Naturligvis fik det de tilbageværende medlemmer af The Dubliners til at sætte sig ned og drøfte bandets fremtid. John Sheahan besluttede, at det efter 50 år på landevejen var tid til at stå af tourbussen og slappe af for en tid.

Men under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962.

"It's too late to stop now", sagde Barney engang. Sean, Eamon, Patsy og Gerry har taget de vise ord til sig.

Der er lagt op til en fantastisk irisk aften hvor menuen også er tilpasset temaet. Det er nemlig muligt at tilkøbe en lækker irisk buffet, leveret af Tambohus Kro, inden koncertstart. 
Buffetstart kl. 17.30

Presale for støttemedlemmer og sponsorer starter den 12. juni kl. 10.
Officielt salg den 17. juni kl. 10

Køb billet og buffet her!