VIRTUEL SUGAME VINSMAGNING
19-04-2020 09:00

VIRTUEL SUGAME VINSMAGNING

Fredag d. 24. april kl. 18.00 
Denne smagning med Lorenzo er programsat til fredag d. 24. april kl. 18.00. Smagningen varer en times tid, og skal ses som en optakt til vores aftensmad. Så kan vi smage vinene med og uden mad. Her lidt fakta om konceptet:

– I køber en smagekasse med aftenens vine.

– I afhenter her eller vi leverer hos jer.

– Der er to flasker af hver type i smagekasserne, så I enten har vin til senere brug eller kan dele kassen med naboen, vennerne, kollegaen eller…?

– Til denne smagning har vi en Sugamekasse med 3 vintyper og en Sugamekasse delux med 4 vintyper. Så bestemmer I, hvor stor en smagning, I vil lave og om I ønsker den 4. og sidste flaske med i programmet.

– Vi foreslår, at I laver lidt Bruscetta til vinene, så I ikke smager dem på tom mave, men så bagefter nyder jeres aftensmad med vinene

– Vi kommer med bud på maden til aftenens vine

– Undervejs i smagningen fortæller Lorenzo om vinenes tilblivelse og I er meget velkomne til at stille spørgsmål og kommentere

Vi har denne gang været så heldige, at Christian Alvad vil “kigge forbi” og spille et par numre i løbet af arrangementet. Christian Alvad har tidligere gæstet Høloftet og er kendt som en af landets bedste akustiske guitarister, så det vil helt sikkert blive en fantastisk oplevelse – vi glæder os i hvert fald!

Sugame Kassen
Denne basiskasse indeholder:
2 fl. Sugame Rosato 2018
2 fl. Sugame Vino Rosso IGT 2016
2 fl. Sugame Chianti Classico 2015
Kassen koster kr. 550,- afhentet

Sugame Deluxkassen
Denne kasse indeholder – udover de 6 vine fra basiskassen – også:
2. fl. Sugame Chianti Classico Riserva 2015
Kassen koster kr. 850,- afhentet

Kasserne kan også bestilles til levering – skriv til os senest 20. april