Dodo synger Benny Andersen
08-04-2020 13:00

 

 

Dodo synger Benny Andersen

Fredag, 25. september får Høloftet besøg af Dodo Gad, der vil synge Benny Andersen.

Kan Svante være en kvinde? Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanter ’s genvordigheder, kan du får svar på, når du d. 25. september kan komme til en eksklusiv koncert med Dodo Gad på Høloftet og denne aften få hendes fortolkninger af Benny Andersens “Svantes viser”.

I 2009 stødte Dodo ind i Benny Andersen i forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen. Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD-en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svantevisernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone. Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD.

25. september bliver en skøn aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svantes tegn! Med sig har Dodo følge af Jeppe Holst på guitar og Jens Rud på bas og percussion.

Aftenen på Høloftet indledes som altid med koncertmenu.

KØB BILLET HER

 
 
Fr