Velkommen til The Moon Center
29-02-2020 23:00

Velkommen til The Moon Center

I tre måneder giver Regelbau 411 plads til en ny institution, initieret af kunstneren Tabita Rezaire. The Moon Center er et sted for lunar transmission, hvor du kan opleve, modtage og dele læring om og fra månen gennem videnskab, kunst og ånd.

Månen har altid inspireret hjerter og sind, idet den regulerer mange cyklusser i vores øko, bio og sociale systemer: fra tidevand til vores følelsesmæssige territorier, menstruationer, spiring, spirituelle fester og måling af tid. Månen er nu også et strategisk aktiv inden for den globale geopolitik. Månen er hjemsted for en lang række spekulationer, konspiration og tidløs sandhed.

The Moon Center præsenterer en konstellation af månefortællinger fra astrofysik til kosmologi, astrologi, landbrug, helbredelse, historie, magi, meditation, teologi og geopolitik. Under vejledning fra de mange lande og mennesker, der har dyrket og hædret hendes lære, deler videoerne af Satellite Devotion velsignelserne fra vogtere over månens visdom overalt i verden: En shaman fra Amasonskoven i Fransk Guyana, en healer i Senegal, en yogi i Sydafrika, en herbalist i Congo, chefen for druiderne i Storbritannien, blandt andre... Månevisdommene, som er samlet her, høster kraften og mysterierne i vores elskede satellit på himlen.

Ud over søgen efter viden er The Moon Center en opfordring til at leve i månetiden og bringe vores krop-sind-ånder i overens-stemmelse med månens rytme. Månen cirkulerer om vores jord, men den eksisterer også i os selv. Meditationer vil guide dig til at synkronisere med energien i hver af månens fase for at opdage den kreative rejse fra nymåne til mørk måne gennem voksende og aftagende faser og til klimakset ved fuldmåne.

The Moon Center vil også præsentere et kollektivt tilbud af lyde inspireret af månens have.

Dette månealbum er velsignet med soniske tilbedelser fra: Julien Creuset, Nolan Oswald Dennis, Hlasko, Fela Gucci, Robert Machiri & Memory Biwa, Elsa Mbala, Jenny Mbaye, Aisha Mirza, Liz Mputu, Tabita Rezaire og Bogosi Sekhukhuni.

The Moon Center er en invitation til at opbygge intimitet med månen; en mulighed for at opleve hendes dybde og en ode til hendes glød.

Centret åbner den 14. marts 2020 kl. og er åben hver dag fra kl. 10 til 17.

Besøg www.centerforlunartransmission.com og www.regelbau411.dk for mere information.

Følg også podcasten ”Regelbau 411” i Apples podcast app, på Google Podcasts eller på regelbau411.dk/podcast.

The Moon Center er støttet af Statens Kunstfond og Struer – Lydens by. Centeret er kurateret af kunsthallens leder Mikkel Elming med teknisk design af Jørgen Lindholm.