Cirkusrevyen i arbejdstøjet inden Ulf Pilgaards sidste sæson
10-02-2020 21:00
Årets skuespillerhold består af Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. Foto: Morten Kaiser

 

Cirkusrevyen i arbejdstøjet inden Ulf Pilgaards sidste sæson

Tre måneder før premieren på Cirkusrevyen 2020 har flere end 85.000 allerede sikret sig billet til Ulf Pilgaards sidste sæson. Søndag den 9. februar blev forberedelserne til årets revy officielt skudt i gang ved et arrangement i Klithuset i Dronningmølle. Her mødtes skuespillerne og holdet bag revyen for første gang med en række forfattere for at sætte gang i revysæsonen.

”Nu skal vi for alvor i arbejdstøjet, så vi kan få sammensat en sjov og smuk revy. Lige nu ved vi nærmest ingenting – udover premieredatoen, men vi ved, at det bliver en helt speciel sæson, når Ulf takker af. Selvom det er med et vist vemod, så glæder jeg mig også til at få sagt ordentligt farvel til Ulf sammen med publikum,” siger instruktør Lisbet Dahl.

Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen glæder sig til endnu en forrygende revysæson, der bliver helt speciel, når Ulf Pilgaard for sidste gang går på scenen i teltet.

”Jeg glæder mig til at se, hvad holdet byder på i år. Det er en helt særlig sæson for os alle sammen i Cirkusrevyen. Vi skal først og fremmest sige tak til Ulf for mange sjove og skarpe satirenumre i revyen, og så glæder jeg mig også til at byde Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen velkommen i Cirkusrevy-familien,” siger Torben ”Træsko” Pedersen.

Cirkusrevyen 2020 kan opleves fra den 14. maj i TELTET på Bakken. Årets skuespillerhold består af Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.