ODDESUND TRAIL
27-12-2019 23:00

ODDESUND TRAIL

Traditionen tro afvikler vi, Thyholm Løbeklub, vores populære ”GRATIS” trail som er for ALLE, gang, jog, løb og MTB. Det er som de foregående år (7. gang i år) den første søndag i det nye år med start fra Havnen i Oddesund Nord kl. 10.

Der er altid garanti for vand, mere el mindre, alt efter hvad man er til. Der er igen 2 distancer, på ca 8 og ca. 13 km. lidt efter hvor meget vand man vælger, så selvom man ikke løber kan man sagtens være med på en skøn gåtur i det flotte terræn.

Oddesund er et virkelig unik sted at lave gang/løb/mtb i og omkring, da den byder på meget varieret terræn og flot udsigt flere steder.

De senere år har antallet været stigende og sidste år var der da også deltagerrekord med ikke mindre end 250 deltager. Mange har brug for frisk luft efter en lang jul/nytår så om man er gående, løbende eller på cykel ja så er det bare med at troppe op ved havnen d. 5/1-20 kl. 10 og får en god oplevelse og gratis motion.

Klubben har i alle årene valgt at lave det gratis og i stedet beder vi deltagerne om, hvis man har lyst at donere lidt til hospitalsklovnene som klubben har støttet i mange år. Der er heller ingen tilmelding, man møder bare op. Det er ren hygge og ikke på tid og ingen startnr. så langt de fleste løber og snakker undervejs. Når så deltagerne rammer havnen igen efter deres tur rundt i området venter der dem så kaffe/kage m.m. Vi på Thyholm er en social klub som er gode til at hjælpe hinanden, så mange medlemmer bager kage eller boller og snupper lige en kande kaffe under armen og så afsted til løb. Det er en skøn måde at arrangere ting på. Vi ses.

GODT NYTÅR
Thyholm løbeklub
v/Steen Mogensen