25. nytårskoncert på vej
28-12-2019 23:00

25. nytårskoncert på vej

Traditionen tro afholder Musikken Venner nytårskoncert i Midtpunktet på Thyholm. Det sker i år den 16. januar

Det er faktisk i år 25. gang, at Musikkens Venner står for dette arrangement, og man glæder sig hver år til at samle koncertglade mennesker fra nær og fjern.

Igen i år er det Prinsens Musikkorps, der danner rammen omkring arrangementet. De møder som altid op med et flot, varieret program med masser af komik, sang og parodier. I år med solist Jens Jacob Tychsen, der fik sit store folkelige gennembrud i 2013, da han sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2's populære familieserie "Badehotellet".

Prinsens Musikkorps ledes også denne gang af René Bjerregaard Nielsen. René har været ansat som fast Musikdirigent ved Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, og udover dette har han engagementer ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Marinens Musikkorps Karlskrona, Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester samt deltaget ved dirigentkurser i USA, England og Baltikum. René fik i 2018 tildelt Prins Henriks Mindemedalje.

Billetter købes her