Kære Thyholm
14-12-2019 23:00

Kære Thyholm

Kræft er en sygdom, der berører os alle. Alt for mange har mistet én til kræft, og de fleste af os kender én, der har hørt ordene ”Du har kræft”. Vi har i Kræftens Bekæmpelse et fantastisk projekt - Stafet For Livet- , der giver mulighed for at gøre noget aktivt i kampen mod kræft. Stafet For Livet er en event der samler midler ind til bekæmpelse af kræft. Stafet For Livet er også et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

Vi vil meget gerne bringe Stafet For Livet til Thyholm. Projektet er afhængig af gode frivillige kræfter. Derfor er vi i færd med at kontakte aktive ildsjæle, der kunne være interesserede i at give en hånd med.

Vi håber meget, du har lyst til at møde op til et informationsmøde tid og sted og høre mere om, hvordan du kan hjælpe med at få Stafet For Livet til thyholm. Du kan læse mere i den vedhæftede invitation.

Vi vil gerne se så mange som muligt til informationsmødet og håber, du vil sende invitationen videre i dit netværk og meget gerne printe den og hænge den op i fx butikker, biblioteker, frivilligehuse...

Desuden vil vi, hvis du vil dele Facebooksiden på din forenings facebookside eller linket på jeres hjemmeside.

https://www.facebook.com/StafetForLivetThyholm/

Vi håber, du har fået lyst til at høre mere om Stafet For Livet og hvordan du kan være med til at give håb og støtte til alle der er berørte af kræft.

Vil du vide mere: www.stafetforlivet.dk eller https://www.facebook.com/stafetforlivet.dk/videos/2311365852245883/

Hav en rigtig god dag

Med venlig hilsen

Pia Leth Førby
Projektkonsulent, Stafet For Livet
Kræftens Bekæmpelse
Forening og Frivillige
Steenstrupvej 1
9000 Aalborg
Telefon +45 28 99 01 93

PLAKAT TIL PRINT

eller

PLAKAT TIL PRINT