Forrygende 2019 i Midtpunktet Thyholm
12-12-2019 19:00

Forrygende 2019 i Midtpunktet Thyholm
7.000 gæster har været til kulturelle arrangementer i Midtpunktet i 2019.
Onsdag den 4. december gik selveste Mads Langer på scenen i Midtpunktet med sin solokoncert og satte på den måde det smukkeste punktum for et fantastisk år i Midtpunktet Thyholm. Centret har igennem hele 2019 emmet af liv både i fitnesscentret, i hallen til foreningsidræt og ikke mindst i forbindelse med de mange kulturelle arrangementer der foregår i Midtpunktet.

Midtpunktet blev bygget i 2004 og siden da har stedet fungeret som et kulturcenter. År for år har Midtpunktet udviklet sig positivt, hvilket har gjort at man de seneste år har haft mulighed for at skrue op for kulturbudgettet og hive større navne ind.

Midtpunktet har i 2019 haft et stort og varieret kulturprogram, hvilket har fået mange gæster i centret både fra Thyholm, men også i øget grad fra de øvrige Nordvestjyske områder. Med udgangspunkt i de arrangementer hvor Midtpunktet har stået som arrangement eller medarrangør har mere end 4.500 gæster indløst billet til arrangementer i Midtpunktet.

Her et lille udpluk:

 • Stig Rossen koncert 282 gæster (Udsolgt)
 • Coverfestival 600 gæster (Udsolgt)
 • Store klassefest 1.000 gæster i samarbejde med skole og foreningerne
 • Daniel Rye foredrag 600 gæster
 • Johnny Madsen 282 (Udsolgt)
 • Tarteletbingo 450 gæster (i samarbejde med TIF håndbold)
 • Mads Langer 260 gæster

Men udover de mange arrangementer med Midtpunktet som arrangør har de lokale foreninger også haft succes med deres arrangementer i Midtpunktet. F.eks. Jens Glob samvirkets årlige revy der igen i 2019 samlede over 600 gæster, Musikkens Venners nytårskoncert med godt 300 gæster og lokal historisk forenings mange gode foredrag. Så over 7.000 har i årets løb indløst billetter til kulturelle aktiviteter i Midtpunktet.

”Vi er utrolig stolte over og glade for den opbakning vi har til vores arrangementer i Midtpunktet. Der ligger et kæmpe arbejde bag for alle centrets medarbejdere, så det er utrolig dejligt at arrangementerne bliver taget så godt imod. Jeg noterer mig også at vi forsat henter endnu flere gæster fra de større byer som Holstebro, Struer og Thisted. Ja faktisk har 2019 også budt på gæster helt fra Århus, Frederikshavn og Dragør. Vi har stadig benene solidt plantet i jorden og vil forsat i 2020 arbejde stenhårdt på at succesen forsætter.” Kristian Hedegaard, centerleder i Midtpunktet.

Bestyrelsens formand John Christoffersen udtrykker på bestyrelsens vegne stor tilfredshed med årets gang.
"Det er en sand fornøjelse at kunne notere endnu et godt år for Midtpunktet; de valgte arrangementer er endnu en gang faldet i publikums smag og for 14. gang i vores 15 år's levetid som Thyholmernes samlingssted forventes årsregnskabet at udvise et overskud. Det er så flot.

Det skyldes ikke mindst vores dygtige leder Kristian Hedegaard. Ham skylder vi en stor tak for sit store engagement og en sikker hånd i styringen af den daglige drift siden april 2017. Vi, bestyrelse og Thyholmere, er rigtigt glade for valget af ham - og han af os."

Kulturprogrammet for 2020 er allerede godt booket op og man kan i Midtpunktet blandt andet opleve;

 • 28. feb Æ’ Westerhawsfest med Tørfisk, Grandfætters og Marius 
  (her er allerede solgt 365 billetter)
 • 7. marts Tilløkke Otto – Teaterkoncert med Jesper Lohmann der hylder Otto Brandenburg
 • 15. – 18. april Thyholm Revyen
 • 26. september The Beatles Revival – Vi fejrer 50 året for Beatles sidste udgivelse
 • 17. oktober Stig & Vennnerne akustisk – Stig Rossen og bande fra Bamses Venner hylder Flemming Bamse Jørgensen

Se mere og blev løbende opdateret på midtpunktetthyholm.dk og thyholm.dk