Børn genfinder motivationen for læring med ny videnskabskasse
24-11-2019 15:00

Børn genfinder motivationen for læring med ny videnskabskasse

Over en tredjedel af alle danske skolebørn keder sig ofte i skolen, og det går hårdt ud over indlæringen. Med Muffis Maker Box vil Nina Anker Nissen styrke børns naturlige nysgerrighed og gøre det sjovt at lære om videnskab.

Muffis Maker Box er en videnskabskasse, som indeholder alt, man skal bruge til et sjovt opfinderprojekt sammen med familien. Børnene lærer ved selv at samle og afprøve projektet, og hver kasse indeholder en børnevenlig forklaring af videnskaben bag. For det er netop gennem ”learning by doing”, at vi styrker børns nysgerrighed på at lære, siger founder, Nina Anker Nissen:

”De fleste har iagttaget et barn arbejde koncentreret med et problem og pludselig set deres ansigt lyse op med et ”ah!”, fordi de har gennemskuet løsningen. Det er den succesoplevelse, jeg vil være med til at give mange flere børn. Så de oplever glæden ved at lære noget nyt og får selvtilliden til selv at opsøge nye udfordringer.”  

Muffis Maker Box er populær hos børnene

Kassen, som leveres direkte til døren, kan f.eks. indeholde materialer og instruktion til en hjemmebygget raket, en soldreven minibil eller selvlysende hoppebolde, og konceptet har allerede fået en flot modtagelse. Jannie Møller, som har afprøvet den første kasse med sine børn, fortæller:

”Vores videnskabskasse var et hit. Børnene samlede en raket, som til sidst skulle sendes op i luften, og der var forskellige opgaver, som alle kunne være med på. Både børn og voksne synes, det var sjovt, og nød at skulle være fælles om et projekt, der var nyt for os alle.”

Bag om

Muffis Maker Box kan købes på www.muffismakerbox.com for 199 kr. Målgruppen er 6-12-årige, og indholdet i kasserne er udviklet og testet i samarbejde med børn i hele Danmark.

Nina Anker Nissen, som står bag Muffis Maker Box, har en baggrund inden for psykologi og brugerinvolvering.

For yderligere information, kontakt venligst:
Muffis Maker Box - www.muffismakerbox.com - Nina Anker Nissen - hello@muffismakerbox.dk - +4540731779