Nedtælling til Mads Langer koncert 4. december
24-11-2019 13:00

Nedtælling til Mads Langer koncert 4. december

Midtpunktet Thyholm har lavet deres hidtil største scoop og får ingen ringere end Mads Langer på besøg den. 4. december 2019.

Mads Langer er et af de hotteste navne på den danske musikscene netop nu og har på trods af sin unge alder flere megahits og platin albums bag sig. Netop nu bliver Danmark også forkælet med nye lækre sange fra singasong writeren Mads Langer. Mads Langer indtager scenen i Midtpunktet i den reneste form, når han helt alene og intimt med sine instrumenter giver prøver på hans fantastiske musikalske talent. Mads Langer solo er en unik måde at opleve Mads’ magiske musikalske univers.

”Mads Langer er til dato det største navn som har været på plakaten i Midtpunktets 15-årrige historie. Det er med kæmpe stolthed og en smule ærefrygt at vi kan byde et af Danmarks mest respekterede solokunster velkommen i Midtpunktet. Vi har faktisk lidt svært ved at få armene ned. Det er kæmpe stort for en ”lille” kulturinstitution som Midtpunktet” Kristian Hedegaard, Centerleder.

Det lokale erhvervsliv bakker op
Koncerten med Mads Langer blev gjort mulig fordi to af områdets store virksomheder bakker op. Hvidbjerg Bank og Hvidbjerg Vinduet er med som partnere på denne koncert og har dermed været med til at muliggøre dette kæmpe scoop for Thyholm.

”Både Hvidbjerg Bank & Hvidbjerg Vinduet var heldigvis hurtig med på ideen og kunne godt se hvilken unik mulighed dette er for Thyholm. Det er utrolig flot og prisværdigt at der på denne måde bliver bakket op om kulturlivet, så vi nok engang kan sætte Thyholm på musiklandkortet” udtaler Kristian Hedegaard.

Der er stadig lidt billetter tilbage som kan købes på midtpunktetthyholm.dk Inden koncerten kan der nydes en lækker julebuffet med de klassiske danske juleretter.

Billetter købes her.