A Good Night Out ... med SING, SING, SING
23-11-2019 10:00

A Good Night Out ...
med SING, SING, SING

Der kan godt blive trængsel… både ved billetkøen og på scenen når Sing, Sing, Sing kommer til Høloftet fredag den 23. oktober næste år.

For i Høloftets historie har vi endnu ikke kunnet præsentere så mange formidable musikere – på én gang! Men det sker, når Sing, Sing, Sing gæster Høloftet i oktober.

”Det er ikke med vilje”, siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de år fejrer 10 års musikalsk fællesskab. Men den er go’ nok … konstellationen, der egentlig begyndte ’for sjov’, er blevet en god vane for bandet. Heldigvis.

’A Good Night Out’ er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020 turné. Det er ikke bare, hvad deres publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når de møder op til en aften i SSS-selskab. Bandet selv har også haft så mange ’good nights out’ sammen, at de i år kan fejre 10-års jubilæum.

Med to albums i baglommen, flittigt spillede sange i radioen og masser af udsolgte koncerter er Sing Sing Sing tilbage på landevejen i efteråret 2020, hvor de igen kommer det meste af landet rundt – og altså også til den lille scene på Thyholm.

Med sig har de – udover den velspillende ’bund’, Anne Kirstine Winkler og Tove Sørensen – en række nyskrevne sange, du sikkert allerede har hørt i radioen, en posefuld af de SSS-sange, du kender og den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for.

Glæd jer til et gensyn med de syv musikalske legekammerater, et genhør med Sing Sing Sing-sangene, et lyt på de spritnye sange – og ’a good night out’ med Sing Sing Sing.

Sing Sing Sing er:

Ivan Pedersen
Alex Nyborg Madsen
Søren Jacobsen
Sascha Dupont
Lonnie Kjer

KØB BILLET HER