IRISH MYTHEN på Høloftet
11-11-2019 13:00

IRISH MYTHEN på Høloftet

Et af de helt store internationale navne inden for Folk og sangskrivning, Irisk Mythen, gæster Høloftet 2 dage i april næste år. Fredag den 17. og lørdag den 18. april næste år.

For et par år siden dukkede den Irsk/Canadiske sangskriver op med sin guitar og sangstemme på Tønder Festivalen. Hun blæste alt og alle omkuld med sin vokal og guitar, og i 2019 var hun alles helt store oplevelse i Tønder. Hendes både rå men også blide stemme gør, at hun kommer langt ud over scenekanten.
Med sine tekster og sublime guitarspil rammer og rør hun sit publikum ud over det sædvanlige.

Irish Mythen turnerer flittigt i Canada, USA, Europa samt ikke mindst Australien, som hun har besøgt utallige gange. Hun er, med årligt 180 jobs rundt i verden samt samarbejde med så prominente navne som Rod Steward, ikke en fru Hvem-som-helst.

Vi snakkede med Irish på året Tønder Festival, og spurgte til muligheden for at få hende til Danmark igen. Det ville hun gerne, og i tæt samarbejde med 3 andre spillesteder, er det lykkedes for os at lave en forårstur til hende – med start på Høloftet.

Et verdensnavn af de helt store træder op på Høloftets lille  scene..

Vi ved med sikkerhed, at Irishs besøg her vil begejstre folk med et stort hjerte for folkmusik og i særdeleshed folk, der har oplevet hende på Tønder. Men vi ved også, at det for de mange er et ukendt navn. Vort håb er derfor, at Høloftets venner og trofaste gæster, vil give koncerten en chance og sig selv en stor musikoplevelse, de ikke kendte til i forvejen. Det garanterer Bent Hargaard fra Høloftet. 

Aftenen indledes, som sædvanligt, med koncertbuffet.

KØB BILLETTER