Stig Rossen besøger atter Midtpunktet Thyholm
28-10-2019 17:00

Stig Rossen besøger atter Midtpunktet Thyholm

Stig & Vennerne gæster lørdag d. 17. okt 2020 Midtpunktet Thyholm. Det sker med deres akustiske setup, hvor de på smukkeste vis hylder Flemming Bamse Jørgensen og hans fantastiske sange.

I februar 2019 besøgte Stig Rossen sidst Midtpunktet med hans fantastiske hyldest til John Mogensen. Det blev en helt ufor-glemmelig aften i Midtpunktets koncertsal. Denne gang tager han Flemming Bamse Jørgensens tidligere legekammerater (vennerne) med når der skal skråles igennem på sange som Vimmersvej, Hvorfor går Louise til bal, I en lille båd m. fl. Stig har i en årrække turneret rundt med Flemming Bamses tidligere orkester og nu ligger de endelig vejen forbi Thyholm.

”Stig var helt fantastisk sidst han gæstede Midtpunktet med sit John Mogensen show. Folk var helt oppe at køre. Faktisk måtte de på scenen en ekstra gang mere end planlagt og spillede derfor dobbelt ekstranummer. Jeg håber Thyholmerne tager lige så godt imod Stig denne gang, når han kommer med de originale ”venner”. Vi glæder os hvert fald til at tage imod dem i Midtpunktet” Kristian Hedegaard, centerleder.

Stig & vennerne akustisk
I kølvandet på den store succes med Stig & Vennerne besluttede de tre medlemmer af Bamses Venner, som spillede sammen med Flemming 'Bamse' Jørgensen op til hans alt for tidlige død i 2011, sig for at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør at man synes, man kommer til at kende personen Flemming 'Bamse' Jørgensen lidt bedre.

Medvirkende:
Stig Rossen, vokal Med siden 2011
Peter Bødker: Kapelmester, keyboard, akk. guitar og kor Spillede med Flemming i 15 år
Frank Thøgersen: Trommer og kor (spiller også i Kandis) Spillede med Flemming i 15 år
Anders Lampe: Elguitar Spillede med Flemming i 6 år

Billetsalget til Stig & vennerne starter 8. november kl. 10.00 på Midtpunktets hjemmeside.
Presale fra 1. november

Køb billet her!