En musikalsk fortælling med Anna Wirsén og Christian Alvad
27-10-2019 19:00

En musikalsk fortælling med Anna Wirsén og Christian Alvad

Torsdag den 21. november lave Anna Wirsén og Christian Alvad en musikalsk fortælling på Høloftet

Følg med på et oliven-eventyr i SydItalien. Anna og Christian fortæller i anekdoter, musik og toner om de glæder, besværligheder og fuldstændigt barokke situationer man kan havne i, når man bliver ejere af en 1.4 hektar olivenlund- med medfølgende ruin.

Om smags-sensationer i den nypressede olivenolie, om kærligheden til træerne, – disse urgamle væsener som har set generationer passere. Om solskin og Tramontane-vinden som blæser himlen ren for skyer, og iøvrigt gerne tager et fortelt med i købet. Om oliens mystik og helsebringende virkninger. Om træets symbolik, med historier der rummer alt – frugtbarhed, livsvisdom, udødelighed, forsoning og urkraft.

Der bliver melodier med duft af rosmarin og mandelblomster – Taubes sydlige eskapader, Sjöbergs længsel og gule citroner blandet med italienske ørehængere og nutidige melodier og sange.

Denne aften kn du også smage på den ufiltrerede organiske koldpressede olie, der normalt aldrig kommer længere end til det lille lokalområde. Passet og høstet med opfundne redskaber, som Storm P. ville have beundret. Lysår væk fra den olie, den europæiske olivenolieindustri vil have dig til at tro er extra jomfruelig.

Og aftenen indledes iøvrigt med en smagsprøve på 2 særdeles lækre vine fra Puglia og undervejs i Christian og Annas musikalske fortælling serveres der en tapastallerken.

Der er kun dette at sige: Benvenuti til en skøn aften på Olivenloftet

KØB BILLET