Torsdags Toner - hvad er det
19-10-2019 12:00

Ofte køber vi naturligvis billetter til en koncert, fordi vi elsker musikken og har kendt og fulgt artisten i mange år. Men måske alt for sjældent satser vi - og køber billetter til koncerter med artister, vi ikke kender eller kun kender lidt til.

Du har nu muligheden for at købe billetter til 3 koncerter med artister, du måske ikke har lyttet til før... For lige så gerne, som Høloftet skal præsentere store navne, vil vi også bringe musik ud til vores egn, som vil overraske os …

Derfor har vi været på udkig, og har med sikkerhed fundet overraskelser i den trio af koncerter i 2020, som er meget forskellige, men som vi har puljet og kaldt TORSDAGS-TONER.
Konceptet er lidt strammere, prisen markant lavere men hyggen den samme som altid på Høloftet. I kommer kl. 19.00 og vi serverer 3 håndmadder, inden musikken går på kl. 20.00

1 koncert inkl. håndmadder - kr. 250,- + gebyr
ALLE 3 koncerter inkl. Håndmadder - KUN kr. 575,- + gebyr


Stig på Revyen – en aften med Revyens Mestre
Torsdag d. 30. april 2020 kl. 19.00

Som titlen antyder, handler "Revyens mestre" om dansk revys store skuespillere. Denne aften på Høloftet vil Stig Nørregård for og med os komme omkring en bred vifte af revyperler- det bliver velsunget, velspillet og særdeles underholdende.
Vi bliver taget med på en musikalsk rundrejse, hvor vi vil møde en række velkendte navne som Osvald Helmuth, Ludvig Brandstrup, Arthur Jensen, Helge Kjerulf Schmidt, Gunnar Lemvigh, Ebbe Rode, Storm P, Dirch Passer, Buster Larsen, Victor Borge og mange andre.
I et par timer vil Stig Nørregård være "visevært" for os, og vi vil sammen opleve visefortolkning, monologer, fællessang, små historier fra de kendte kunstneres liv - alt sammen serveret med gætteleg, potpourrier og tryllerier fra klaveret.

Søren Krogh
Torsdag d. 3. september 2020 kl. 19.00

Troubadouren Søren Krogh er en travl mand. Ca. 100 gange årligt er han på farten. Oftest er hans ærinde musikalsk underholdning. Det er hverken koncert, historiefortælling eller stand-up, men noget af det hele på en gang. Kort sagt: nordjysk musikalsk underhold-ning på højt niveau. Søren Kroghs sange - og ikke mindst historierne imellem vil føre os nænsomt gennem en morsom, eftertænksom og frem for alt nærværende aften på Høloftet.
Søren Krogh mestrer kunsten at være morsom uden at være plat, og eftertænksom uden at være kedelig. En overraskelse venter.

Esben Just – TORSDAGS-TONER på en fredag!
Fredag d. 6. november 2020 kl. 19.00

Oplev et forrygende soloshow med Esben Just bag tangenterne, foran mikrofonen og helt oppe af kisten The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kende-tegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!
Esbens budskab om fred i dalen og kærlighed til alle kommer denne gang fra et hjerte, der er blevet repareret og genstartet – nemlig musikerens eget. Musikken er med inspiration fra New Orleans en livfuld blanding af egne og andres numre. Og showet giver rig lejlighed til at klappe på 2 og 4, lave og have en fest – og finde ro til bare at være i musikken og med musikeren.

Billetsalget til TORSDAGSTONER starter på fredag kl. 10.00 på www.høloftet.dk