5. udstilling på Mississippi
02-08-2019 14:00

5. udstilling på Mississippi

Efter en stor sommerudstilling med mange besøgende, er Mississippi klar til at levere en ny udstilling. Den nye udstilling er med billedkunst, tekstilkunst og keramik. Og så vil der ved samme fernisering blive præsenteret en ny digital udstilling med kunstmaleren C. W. Eckersberg.

Lørdag den 3. august er der fernisering kl. 14.00-17.00. Udstillingen kører frem til søndag den 1. september. I hele udstillingsperioden er der åbent fredag, lørdag og søndag kl. 13.30-17.00. På ferniseringsdagen åbnes der kl. 13.30.

Der er tale om tre billedkunstnere, en tekstil kunstner og en keramiker.

Udstillerlisten:
Keramiker Lajla Holm, keramik
Birthe Damgaard, tekstilkunst
Knud Milo Diemer, billedkunst
Brian Louis Dyg, billedkunst
Daniel Brophy, billedkunst

Keramiker Lajla Holm
kommer fra Svendborg,.Hun arbejder både skulpturelt og med den spændende glasur kobber mat.

Lajla Holms værker er primært skulpturelle. Hun er meget fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Det er her hun henter meget af sin inspiration. Lajla Holm arbejder gerne med ironi, humor eller en tvist ind i hendes værker og elsker, når tingene bliver vendt lidt på hovedet.

Birthe Damgaard

bor i Lyngby, nord for København, er autodidakt tekstilkunstner og har arbejdet med tekstilkunst igennem mange år.

Birthe Damgaard laver sine billeder af tekstiler, som hun klipper eller river i stykker. Stofstykkerne arrangerer hun og lægger i lag næsten som i en collage. Efterhånden dukker motivet, stemningen eller handlingen op. På et tidspunkt, når hun er tilfreds med resultatet, sys det hele sammen med lange kastesting. Stofferne, Birthe bruger, er farvede og mønstrede gardin- og silkestoffer og især tyl, som hun bruger til at skabe nuancer, dybde og perspektiv i billederne.

Knud Milo Diemer,

billedkunstner, er født 1968 og arbejder til dagligt som pædagog i Hedehusene.

Knud Milo Diemer har et lyst sind og en positiv tilgang til livet. Derfor er drømme, undren og eftertænksomhed en del af hans personligheden.

Symbolik og humor spiller væsentlige roller, når noget vigtigt skal fortolkes og kommunikeres i Knud Milo Diemers surreelle, realistiske og figurative værker.

Brian Louis Dyg

er 51 år gammel og bor på Fyn. Brian Louis Dyg har hele sit liv været fascineret af det, der skræmmer ham, men samtidig også af det smukke i det, skræmmende.
Når han maler, giver det ham afløb for noget af hans frygt. For ham er kunst noget, der skaber bevægelse.

Daniel Brophy
Billedkunstner og uddannet på Kean University i New Jersey og bor i dag i Holbæk.

Daniel Brophy er storbykunstner - ingen tvivl om det. Men hvis man bevæger sig bare en smule tættere på de rå gadebilleder, højhusene, skorstenene og broerne af oplyst beton, udfolder der sig en anden verden. En verden af detaljer, hvor kunstneren ikke blot betragter og beskriver, men også forholder sig til det, han oplever og med sine helt egne teknikker, folder en anden og måske mere ukendt verden sig ud for beskueren.

Som sagt venter der publikum, som altid på Mississippi, en ny spændende kunstudstilling med masser af spændende kunst