Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Dantaxi og overgår til døgnservice
23-06-2019 11:00

Struer-Thyholm Taxa bliver en del
af Dantaxi og overgår til døgnservice 

For en måned siden blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland. Nu meddeler de nye ejere, at de 9 taxi-vogne i Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Danmarks største taxiselskab Dantaxi, og samtidig indføres døgnbetjent taxiservice. Ønsker man en taxi i området, kan man fra fredag den 21. juni ringe hele døgnet til det nye nummer 88 70 06 00  eller downloade MOOVE-app’en.

Med Struer-Thyholm Taxa, som en del af Dantaxi, styrkes den lokaletaxikørsel i hele området. Det fastslår en af Struer-Thyholm Taxa’s nye ejere Inger Terkildsen: ”Det har været naturligt for os at søge en aftale med Dantaxi. Det er vores vurdering, at vi har taget det bedste valg for vores kunder ved at Struer-Thyholm Taxa nu kører med Dantaxi’s logo. Nu kan vi samarbejde med kollegaerne i Harboøre, Thisted, Mors og Skive. Byer, hvor Dantaxi allerede i dag er repræsenteret. Det giver en bedre udnyttelse af vognene til gavn for kunder og miljø. Ligesom vi kan styrke de lokale vognmænds økonomi ved i fællesskab at byde på store kørselsopgaver. Sidst men ikke mindst indfører vi nu udvidet betjening, så kunderne i alle døgnets 24 timer kan få fat i en taxi i Struer og Thyholm.”

Struer-Thyholm indgår i omfattende taxisamarbejde

I forbindelse med skiftet til Dantaxi, har det ikke været muligt for Struer-Thyholm Taxa at beholde deres hidtidige telefonnummer. Kunderne skal i stedet vænne sig til et nyt direkte nummer 88 70 06 00 eller benytte det landsdækkende nummer 4x48. Bestilling kan også ske med MOOVE taxi-appen. Telefonopkald svares af det erfarne telefonpersonale ved Dantaxis kundecenter i Aalborg.  ”Jeg glæder mig til at byde Struer-Thyholm Taxa velkommen i Dantaxi”, siger Direktør for Dantaxi Jylland, John Vanggaard: ” Vores personale håndterer i forvejen en betydelig del af taxikørslen i Jylland, og vi ser frem også at betjene kunderne i Struer og Thyholm. Vognene fra Struer og Thyholm kommer til at indgå i vores omfattende samarbejde, hvor 500 taxier hjælper hinanden på kryds og tværs af de tidligere køreområder.”