Oplev en hyldest til en baggårdspuma ​i Midtpunktet Thyholm -
03-05-2019 11:00

Oplev en hyldest til en baggårdspuma
i Midtpunktet Thyholm - "Tilløkke Otto"

”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol – Otto Herman Max Brandenburg.

Den 7. marts 2020 indtager Jesper Lohmann m/ band nemlig scenen i Midtpunktet og hylder hele Danmarks Otto Brandenburg i teaterkoncerten ”Tilløkke Otto”.

Otto Brandeburg havde en lang karriere, der bød på op- og nedture. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller, i alle de roller han gav liv på film, tv, teater og i revy, efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto.”

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid? Jesper Lohmann dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne han gav liv, og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

I forestillingen ”TILLØKKE OTTO ” er vi til koncert med Otto og her kan alt ske! Scenen er sat og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Mon Otto kommer???

Den alsidige og mangefacetterede skuespiller og sanger Jesper Lohmann tegner dette musikalske portræt og træder i Pumaens fodspor ind i den Brandenburgske verden og underverden. En musikalsk og rejse gennem 50 år og vel nok mere end 9 liv i showbizz.

Den mangesidede skuespiller og sanger Jesper Lohmann glæder sig til at byde på dette musikalske portræt. De seneste 10 -15 år har han foruden sit virke på tv, film og teater manifesteret sig som sanger. Dels i egne produktioner hvor han bl.a. har portrætteret komikeren Kjeld Petersen og den store danske digter Tom Kristensen samt fortolket Johnny Cash i forestillingen ”Ring af ild.”
Derudover har han medvirket i en række musicals såsom Det’ Bare Mænd, Evita, Hairspray og senest Midt Om Natten. I 2008 spillede han Otto Brandenburg i forestillingen ”Åh den vej til Mandalay – historien om Four Jacks ” og det er som bekendt blevet til flere af slagsen om Four Jacks siden da.

Pt. turnerer han rundt med sine musikalske legekammerater Heick, Rossen og Asholt med showet ”No More Jacks – Mod Nye Tider ”, og så tager han også ud og fyrer den af med CC RIDER BIG BAND og det forrygende Elvis gig ”Lohmann Rocker Elvis.”
Det er med andre ord en kompetent herre, der endnu engang bider skeer med en af de helt store.

Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg.

Billetsalget til ”Tilløkke Otto” starter fredag d. 10. maj på midtpunktetthyholm.dk her

Billetter kan købes med en lækker buffet inden forestillingen.

Teaterkoncerten er produceret af NørregadeTeatret